Menu
0
Betrouwbaar en snel verzonden met PostNL
Gratis verzonden vanaf €39,-
7 dagen per week bereikbaar voor advies t/m 21:00
Al ruim 40 jaar ervaring in de beenmode
25Feb2019
Dé perfecte hardloopsokken van Xtreme

Dé perfecte hardloopsokken van Xtreme

Door: JeroenReacties: 0

Heeft u vragen over de hardloopsokken van Xtreme? Twijfel dan niet om contactmet ons op te nemen. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar de perfecte hardloopsok! Wilt u direct al één van onze hardloopsokken bestellen? Ga dan snel naar onze online shop!

 

De belangrijkste functies van een hardloopsok

De pasvorm van een hardloopsok is essentieel voor een goede run. Aangezien uw linkervoet niet gelijk is aan uw rechtervoet, zijn anatomisch gevormde hardloopsokken altijd een goed idee. Hiermee wordt bedoeld dat het teengedeelte van de sok precies schuin afloopt bij uw tenen. Naast de pasvorm is ook het materiaal van de sok erg belangrijk. Het liefst wilt u natuurlijk geen koude of zweterige voeten. Kies daarom voor synthetisch materiaal wat juist vocht afvoert en de tempratuur van uw voeten goed houdt.

 

De hardloopsokken van Xtreme hebben de perfecte pasvorm en zijn gemaakt van goed materiaal. Het zijn sokken van hoogwaardige kwaliteit en zijn zowel voor beginnende als gevorderde hardlopers geschikt. Door de elastische band rondom de enkel en wreef blijft de sok perfect op z'n plek zitten, ook na het lopen van lange afstanden. In het teenstuk en op de hiel is de sok dikker gemaakt doormiddel van het toevoegen van badstof, waardoor het draagcomfort een stuk verbetert en waardoor de sokken en stuk slijtvaster zijn. Verder zijn de hardloopsokken uiteraard volledig naadloos afgewerkt voor het beste draagcomfort.

 

Ga voor de hardloopsokken van Xtreme!

In het assortiment van Van Eck Beenmode vindt u zowel hardloopsokken voor dames als voor heren. De hardloopsokken van Xtreme zijn zeer comfortabel en zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren combinaties, namelijk: fluor, zwart of wit. U kunt kiezen tussen maat 35/38 en maat 39/42.

 

Bent u enthousiast over onze sokken? Dan bent u bij Van Eck Beenmode aan het juiste adres om deze top sokken aan te schaffen. Neem een kijkje in onze webshopen schaf uw favoriete kleur aan!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €39,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.