VanEckBeenmode en PostNL werken gewoon door, al uw bestellingen worden zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd.
Van Eck beenmode Blog

Dé perfecte hardloopsokken van Xtreme

  • Geplaatst op
  • Door Jeroen
  • 0
Dé perfecte hardloopsokken van Xtreme

De zoektocht naar de perfecte hardloopsokken kan best wel een opgave zijn, zeker als u binnenkort aan de startlijn staat van een running event. Nu horen we u al denken… hardlopen, dat draait toch gewoon om goede hardloopschoenen? Niet helemaal. Aangezien uw voeten het vaak flink te verduren krijgen, zijn de juiste hardloopsokken écht van belang!

Antislip sokken tegen uitglijden op gladde vloeren

Antislip sokken tegen uitglijden op gladde vloeren

Dagelijks gebeuren er nog veel te veel ongelukken waarbij mensen uitglijden op gladde vloeren. Helaas loopt dit in sommige gevallen niet goed af en kunt u er nare verwondingen aan overhouden. Echter zijn er wel goede hulpmiddelen voor om dit te voorkomen of de kans te verkleinen. Antislip sokken bijvoorbeeld! Lees verder in onze blog wat antislip sokken zijn en waarvoor u ze nodig heeft!

Tips om een ladder in uw panty te voorkomen!

Tips om een ladder in uw panty te voorkomen!

Het is u vast wel eens overkomen… u staat klaar om de deur uit te gaan en u komt er achter dat uw panty kapot is. Natuurlijk wilt u zo de deur niet uit, dus het wordt óf snel repareren óf een andere panty aantrekken. Dit kost allemaal maar extra tijd en dat is zonde. Daarom hebben wij speciaal voor u een blog geschreven waarbij wij u tips geven om een ladder in uw panty te voorkomen!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »