Menu
0
Betrouwbaar en snel verzonden met PostNL
Gratis verzonden vanaf €39,-
7 dagen per week bereikbaar voor advies t/m 21:00
Al ruim 40 jaar ervaring in de beenmode
10Aug2018
Welke panty in de zomer? | Ons advies

Welke panty in de zomer? | Ons advies

Door: JeroenReacties: 0

Welke panty in de zomer?

De panty’s die we in de winter dragen zijn te warm voor in de zomer. Bovendien willen we in de zomer liever dat de panty niet te zien is. Daarom bestaan er speciale zomerpanty’s die dun en luchtig gemaakt zijn. Dit zijn panty’s van 8 tot 15 denier. Omdat deze zo dun zijn, schijnt de huid er doorheen en dat zorgt voor een natuurlijk effect. Wanneer u dan ook nog voor een huidskleur net iets donkerder dan uw eigen huid kiest, zorgt dit voor een natuurlijk gebruinde look. Maar kies dan wel de juiste kleur!

 

Er bestaan veel verschillende zomerpanty’s. Denk aan het aantal denier en aan de verschillende kleuren. Maar u kunt ook nog kiezen voor een teenloze zomerpanty. In de zomer dragen we onder onze jurkjes en rokjes ook vaak open schoenen. Niets is minder mooi dan het zien van een panty rondom de tenen. Om deze reden zijn de teenloze panty’s de markt op gebracht!  

 

Zomerpanty kopen bij Van Eck Beenmode

Bij van Eck Beenmode kunt u terecht voor zomerpanty’s. U kunt kiezen voor de 8 denier zomerpanty, deze zeer transparante panty is te verkrijgen in 3 verschillende kleuren. En ook kunt u kiezen voor de 8 denier teenloze zomerpanty, deze ook zeer transparante teenloze panty is in twee kleuren verkrijgbaar. Beide panty’s zijn van het merk MarcMarcs. Dit merk staat voor zeer luxe beenmode waar gelet word op detail en afwerking.

 

U kunt de panty vinden in onze webshop. De panty is direct online te bestellen en kunt u bij u thuis laten bezorgen. Omdat de meeste pakketten als brievenbus post bezorgd kunnen worden, hoeft u hier niet voor thuis te blijven! Ook zijn onze zomerpanty’s zeer scherp geprijsd!

 

Heeft u nog andere vragen over panty’s? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Graag voorzien wij u van deskundig advies.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €39,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.