Menu
0
Betrouwbaar en snel verzonden met PostNL
Gratis verzonden vanaf €39,-
7 dagen per week bereikbaar voor advies t/m 21:00
Al ruim 40 jaar ervaring in de beenmode
05Apr2018
Wat zijn goede werksokken? | Het meest onderschatte kledingstuk.

Wat zijn goede werksokken? | Het meest onderschatte kledingstuk.

Door: JeroenReacties: 0

Wat zijn goede werksokken?

Werksokken zijn misschien wel de meest onderschatte kledingstukken. Zo kan een goede sok bijvoorbeeld het verschil maken tussen wel of geen blaren en tussen wel of geen voetschimmel. Naast het dragen van goede werkschoenen is het daarom ook van belang om goede werksokken te dragen.

 

Werksokken zijn de beschermlaag tussen uw huid en uw werkschoenen. Deze beschermlaag beschermt uw voeten en zorgt ervoor dat u comfortabeler kunt lopen. Tevens beschermen werksokken uw voeten tegen kou en warmte en voeren zij ook het vocht af.

 

Wanneer u voor uw werk de hele dag fysiek werk uitvoert, kiest u voor goede werkschoenen. Naast goede werkschoenen wilt u ook werksokken die comfortabel zitten en uw voeten de gehele dag fris houden.

 

Goede werksokken zijn:

  • - Slijt- en vormvast;
  • - Comfortabel;
  • - Beschermen tegen kou en warmte;
  • - Voeren het vocht af.

 

Wanneer u op zoek bent naar goede werksokken, kunt u bij Van Eck Beenmode terecht. De sokken van Van Eck Beenmode volgen de vorm van uw voet en geven, dankzij een elastisch en verstevigd enkelstuk, uw voet extra ondersteuning. Met deze werksokken heeft u geen last meer van plooien en andere ongemakken. De sokken zorgen voor betere vochtverdamping en houden de voeten droog.

 

Goede werksokken bestellen bij Van Eck Beenmode

Van Eck Beenmode heeft een collectie aan zeer sterke werksokken, gemaakt van verschillende materialen zoals: katoen, wol, merino wol en coolmax. Alle werksokken zijn extra verstevigd op de hak en tenen en zijn ideaal voor in schoenen met een stalen neus en klompen. U vindt in onze collectie werksokken van de merken: Stapp, Stapp Yellow, Hertex, Eureka en Teckel. Deze merken beschikken allemaal over werksokken van zeer hoge kwaliteit.

 

In onze webshop vindt u de verschillende werksokken. Deze sokken zijn met zorg samengesteld en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Ook zijn de sokken zeer scherp geprijsd! U kunt deze direct online bestellen en thuis laten bezorgen. Omdat de meeste pakketten als brievenbus post bezorgd kunnen worden, hoeft u hier niet voor thuis te blijven!

 

Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Wij voorzien u graag van deskundig advies.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €39,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.