Menu
0
Betrouwbaar en snel verzonden met PostNL
Gratis verzonden vanaf €39,-
7 dagen per week bereikbaar voor advies t/m 21:00
Al ruim 40 jaar ervaring in de beenmode
11Apr2018
Wandelsokken zonder naad | Waar helpt dit tegen?

Wandelsokken zonder naad | Waar helpt dit tegen?

Door: JeroenReacties: 0

Wandelt u veel? En wilt u blaren en pijnlijke voeten voorkomen? Draag dan wandelsokken zonder naad! Maar wat zijn nog meer kenmerken van goede wandelsokken? Dit leggen wij graag aan u uit! Zo zorgen goede wandelsokken voor de afvoer van transpiratievocht en voorkomen deze de wrijving tussen de voeten en schoenen. Lees verder voor onze tips of ga direct naar de webshop voor naadloze wandelsokken.

 

Waaraan voldoen goede wandelsokken?

Wanneer u van plan bent om wandelsokken aan te schaffen, zijn er belangrijke punten waarmee u rekening kunt houden. Zo moeten goede wandelsokken:

 

  • - Transpiratievocht afvoeren;
  • - De juiste pasvorm hebben;
  • - De voeten warm houden (alleen wanneer u gaat wandelen in koude gebieden);
  • - Schok dempend zijn.

 

Een van de belangrijkste verschillen tussen gewone sokken en wandelsokken is dat wandelsokken beter in staat zijn om vocht (zweet) af te voeren. Hierdoor blijven de voeten langer droog en worden huidirritaties en blaren voorkomen. Goede wandelsokken zijn daarom niet gemaakt van katoen (droogt langzaam, niet vormvast, kan krimpen en slijt snel), maar van kunstvezels en merino wol. Deze eigenschappen zorgen voor slijtvastigheid, ondersteuning en een goede vochtregulering.

 

Kies daarnaast ook altijd voor de juiste maat. Wanneer wandelsokken te krap of te ruim zitten, zal er meer wrijving ontstaan en zullen er eerder huidirritaties en blaren ontstaan. Zo hebben wij bij Van Eck beenmode in ons assortiment sokken speciaal voor de linker- of rechtervoet, zodat de sok nog beter om de voet past. Wandelsokken zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, kies altijd de juiste hoogte voor jouw wandelschoenen.

 

Om de schok op te vangen die je lichaam krijgt bij iedere stap, is het van belang om, naast goede schoenen, ook een sok te kiezen met een verdikt, zacht en veerkrachtig voetbed. Dit zal het wandelen positief beïnvloeden. Als laatste is de dikte van de sok ook van belang wanneer u in een koud gebied gaat wandelen. De sok moet voldoende isolatie bieden. Is het geen koud weer? Neem dan dunnere sokken om extra transpiratievocht te voorkomen.

 

Wandelsokken zonder naad bestellen bij Van Eck Beenmode

Voor wandelsokken die voldoen aan deze eisen, gaat u naar Van Eck Beenmode. U vindt bij ons de beste wandelsokken van merino wol gemaakt in verschillende diktes en hoogtes. Wilt u advies over welke sokken u het beste kunt nemen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

 

In onze webshop vindt u de verschillende wandelsokken. Onze wandel sokken zijn met zorg samengesteld en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Ook zijn ze zeer scherp geprijsd! U kunt de wandel sokken direct online bestellen en bij u thuis laten bezorgen. Omdat de meeste pakketten als brievenbus post bezorgd kunnen worden, hoeft u hier niet voor thuis te blijven!

 

Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Wij voorzien u graag van deskundig advies.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €39,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.