Menu
0
Betrouwbaar en snel verzonden met PostNL
Gratis verzonden vanaf €39,-
7 dagen per week bereikbaar voor advies t/m 21:00
Al ruim 40 jaar ervaring in de beenmode
11Dec2018
Wandel sokken cadeau voor hem én voor haar

Wandel sokken cadeau voor hem én voor haar

Door: JeroenReacties: 0

Bent u nieuwsgierig welke wandel sokken wij allemaal in assortiment hebben? In onze webshopvindt u diverse wandel sokken voor zowel dames als heren. Alle sokken zijn met zorg samen gesteld en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Bovendien zijn de sokken zeer scherp geprijsd!

 

 

Waar moet ik op letten bij het kopen van wandel sokken?

 

Er zijn verschillende dingen waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een wandel sok. Een wandel sok heeft namelijk een duidelijke functie.

 

Hij moet ten eerste transpiratievocht afvoeren waardoor de kans op blaren wordt verminderd, niets is natuurlijk zo vervelend als blaren tijdens een wandeling. Daarnaast moet de sok de wrijving tussen de wandelschoen en de voet voorkomen, hierbij is vooral de dikte van de sok erg belangrijk.

 

Bovendien is het van belang dat de wandel sok z'n steentje bijdraagt aan de totale schokdemping van de wandeling. Bij iedere stap die u zet krijgt het lichaam en knieën een flinke schok te verwerken. Daar is het lichaam op berekend, maar het een handje helpen kan geen kwaad. Neem wandel sokken nooit te groot. Het is belangrijk dat de wandel sok goed blijft zitten en niet dubbel gaat in de schoen.

 

 

Bekijk de wandel sokken bij Van Eck Beenmode

 

Van Eck Beenmode heeft een ruim assortiment aan wandelsokken voor zowel dames als heren, gemaakt van de beste materialen. In ons assortiment vindt u wandelsokken van merino wol, coolmax, wol mix en bamboe viscose. De wandel sokken zijn allemaal naadloos afgewerkt en helemaal glad op de tenen. Welke wandel sokken de beste zijn voor u, hangt af van de soort wandeling die u gaat maken. Onze wandel sokken zijn verkrijgbaar in de maten 35 to en met 50.

 

Bent u benieuwd welke sok u het beste kunt kopen? Twijfel dan niet om contactmet ons op te nemen. Wij helpen u graag verder met het uitzoeken van de beste wandel sok. Ook kunt u alvast ons assortimentop de website bekijken.

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €39,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.