Menu
0
Betrouwbaar en snel verzonden met PostNL
Gratis verzonden vanaf €39,-
7 dagen per week bereikbaar voor advies t/m 21:00
Al ruim 40 jaar ervaring in de beenmode
28Jan2019
Voorkom blaren met deze goede wandelsokken!

Voorkom blaren met deze goede wandelsokken!

Door: JeroenReacties: 0

Heeft u vragen over onze wandelsokken? Twijfel dan niet om contactmet ons op te nemen. Wij helpen u graag verder naar een wandeling toe zonder blaren! Wilt u direct al één van onze wandelsokken bestellen? Ga dan snel naar onze online winkel.

 

De belangrijkste functies van een wandel sok

De belangrijkste functie van een wandel sok is wellicht het droog houden van de voethoud. Wanneer de sok nat wordt, gaat dit namelijk scheuren en dat is niet prettig tijdens een wandeling. Net zoals thermo-ondergoed kunnen ook sokken prima vocht doorgeven maar sokken hebben het bij dat doorgeven wel veel moeilijker want ze worden omgeven door schoenen. Naast het afvoeren van transpiratievocht, moet de wandel sok ook de onvolkomenheden in de pasvorm van de schoen opvangen. Hiermee bedoelen we de loze ruimtes die zich tussen de voet en de schoen bevinden. Wandelsokken dienen ervoor om deze ruimtes op te vullen, zodat de voeten niet kunnen gaan schuiven en er dus geen blaarvorming optreedt.

 

Bij iedere stap die je zet krijgen lichaam en knieën een flinke schok te verwerken. Daar is het lichaam op berekend, maar het een handje helpen kan geen kwaad. Kies daarom voor een sok met een verdikt en zacht voetbed. Als laatste is het van belang dat de wandel sok de voet warm houdt. Dit speelt alleen een rol als het koud is, want anders veroorzaakt de warme sok juist extra transparantievocht.

 

Bekijk alle wandelsokken van Van Eck Beenmode

Van Eck Beenmode heeft een ruim assortiment aan wandelsokken voor zowel dames als heren, gemaakt van de beste materialen. In ons assortiment vindt u wandelsokken van merino wol, coolmax, wol mix en bamboe viscose. De wandel sokken zijn allemaal naadloos afgewerkt en helemaal glad op de tenen. Welke wandel sokken de beste zijn voor u, hangt af van de soort wandeling die u gaat maken. Onze wandel sokken zijn verkrijgbaar in de maten 35 tot en met 50.

 

Bent u benieuwd welke wandel sok u het beste kunt kopen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder met het uitzoeken van de beste wandel sok. Ook kunt u alvast ons assortiment op de website bekijken.

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €39,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.