Menu
0
Betrouwbaar en snel verzonden met PostNL
Gratis verzonden vanaf €39,-
7 dagen per week bereikbaar voor advies t/m 21:00
Al ruim 40 jaar ervaring in de beenmode
22Jan2019
Tips om een ladder in uw panty te voorkomen!

Tips om een ladder in uw panty te voorkomen!

Door: JeroenReacties: 0

Heeft u na het lezen van dit artikel zelf nog tips om een ladder in uw panty te voorkomen? Dan horen wij dat natuurlijk graag van u! Heeft u vragen? Twijfel dan niet om contactmet ons op te nemen.

 

Ladders voorkomen óf repareren? Dat doet u zo:

Er zijn verschillende trucjes om scheuren en ladders in uw panty te voorkomen. Maar, zoals met zoveel dingen geldt, u moet het maar net weten. Onderstaand hebben wij verschillende tips verzameld om ladders te voorkomen óf te repareren.

 

Voorkom ladders:

Om ladders te voorkomen is het allereerst van belang dat u een goede kwaliteit panty uitkiest. Een wat dikkere panty laddert bijvoorbeeld minder snel dan een dunnere panty. Wanneer u toch voor een dunnere panty gaat, kies er dan een van een kwalitatief goed merk. Daarnaast is het van belang dat u een panty in de juiste maat kiest. Als u kiest voor een te kleine panty, zal deze teveel uitrekken waardoor de kans bestaat dat er ladders in komen.

 

Zelfs wanneer u voor de juiste panty gekozen heeft, bestaat de kans dat er ladders in de panty’s komen. Tips om deze ladders te voorkomen zijn: het invriezen van de panty en het gebruik van haarlak. Voor het invriezen van de panty, maakt u de panty eerst nat, vervolgens wringt u hem uit en legt u hem voor een nacht in een plastic zakje in de vriezer. Wanneer u kiest voor haarlak, spuit u de panty voordat u hem aantrekt in met wat haarlak. Dit maakt de panty steviger en helpt ladders te voorkomen. Deze tips klinken misschien wat vreemd, maar dit kan de levensduur van uw panty zeker verlengen!

 

Panty aantrekken zonder ladders:

Als u uw panty in de vriezer heeft gelegd en ingespoten heeft met haarlak, is het nog steeds van belang dat u deze panty voorzichtig aantrekt. Voorkom ruwe handen en vijl uw nagels voordat u uw panty aantrekt. Niet alleen uw nagels kunnen zorgen voor ladders, maar ook sieraden kunnen uw panty beschadigen. Doe uw ring(en) en eventueel ook horloge of armband af, voordat u uw panty aantrekt.

 

Ladders repareren:

Heeft u desondanks toch een ladder in uw panty? Zorg er dan voor dat deze niet verder scheurt door gebruikt te maken van blanke nagellak. Ga voorzichtig over de ladder heen (van onder naar boven).

 

Gaat er toch wat mis gedurende de dag en is de ladder niet meer te repareren? Wees dan voorbereid en neem een reservepaar mee op stap.

 

Ga voor de kwalitatief goede panty’s van Van Eck Beenmode

Al onze panty’s kunt u vinden in onze webshop. De panty’s zijn direct online te bestellen en worden na uw bestelling zo snel mogelijk bij u afgeleverd. De meeste pakketten die wij verzorgen worden als brievenbus post bezorgd, hierdoor hoeft u niet per se voor u bestelling thuis te blijven.

 

Heeft u vragen over de panty’s die wij aanbieden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van deskundig advies!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €39,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.