Menu
0
Betrouwbaar en snel verzonden met PostNL
Gratis verzonden vanaf €39,-
7 dagen per week bereikbaar voor advies t/m 21:00
Al ruim 40 jaar ervaring in de beenmode
11Sep2018
Sokken voor gevoelige voeten | De beste sokken bij een diabetes voet

Sokken voor gevoelige voeten | De beste sokken bij een diabetes voet

Door: JeroenReacties: 0

De rol van diabetes sokken bij een diabetes voet

 

De functie van de diabetes sok is vooral om je voeten te beschermen en ze de maximale comfort te geven. De diabetes sokken van Van Eck Beenmode zijn elastisch en naadloos, waardoor het de wrijving met de zenuwen zal minimaliseren en hierdoor ook de pijn. Wij adviseren om de sokken te dragen vanaf het moment dat je uit bed stapt tot vlak voor je weer naar bed gaat. Hoe langer je de sokken draagt, hoe kleiner de kans dat je per ongelijk letsel aan je voet oploopt. Bovendien zorgen de sokken ook voor een betere doorbloeding. Kortom deze sok is de ideale oplossing voor mensen met gevoelige voeten.

 

Sokken voor gevoelige voeten haalt u bij Van Eck Beenmode

 

Voor sokken voor gevoelige voeten bent u bij Van Eck Beenmode aan het juiste adres. De diabetes sokken zijn verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren, namelijk antraciet, bruin, donker beige, licht beige, lichtgrijs, marine blauw en zwart. Deze sokken zijn speciaal gemaakt voor mensen met gevoelige voeten, zodat deze niet knellen aan het been en zijn ideaal voor mensen met diabetes, bloedvatenvernauwing of spataderen. U kunt de sokken direct online bestellen en thuis laten bezorgen! De meeste pakketjes zijn brievenbus post, dus u hoeft er niet per se voor thuis te blijven!

 

Heeft u vragen of bent u op zoek naar deskundig advies? Twijfel dan niet om contactmet ons op te nemen. Wij beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder naar de beste sok voor u!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €39,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.