Menu
0
Betrouwbaar en snel verzonden met PostNL
Gratis verzonden vanaf €39,-
7 dagen per week bereikbaar voor advies t/m 21:00
Al ruim 40 jaar ervaring in de beenmode
08Oct2018
Sneakersokken met siliconen rand | Nooit meer afzakkende sokken

Sneakersokken met siliconen rand | Nooit meer afzakkende sokken

Door: JeroenReacties: 0

Sokken die niet afzakken bij Van Eck beenmode

De sneakersokken zijn gemaakt van zacht en comfortabele katoen voor een hoog draagcomfort en voorzien van een siliconen anti slip bandje waardoor de sok perfect blijft zitten. De sneakersokken zijn volledig naadloos en glad afgewerkt, hierdoor zijn de sokken perfect voor sportschoenen, gympen of sneakers.

 

De onzichtbare sneaker sok met anti slip op de hiel is verkrijgbaar in de kleuren beige, zwart, wit en grijs. Wij raden aan om de sok te kopen in de kleur die het meest op de kleur lijkt van uw schoen. De anti slip sokken kunnen zowel door mannen als vrouwen gedragen worden en zijn verkrijgbaar in de maat 36 tot en met 46.

 

Meer informatie over sneakersokken met siliconen rand

Wilt u meer informatie over sneakersokken met siliconen rand? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen of bekijk onze website voor meer informatie. Op de website van Van Eck beenmode vindt u verschillende panty’s, sokken en kousen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. De producten van Vaneckbeenmode.nl zijn modebewust voor mannen, vrouwen en kinderen.

 

Coos en Jeroen zorgen ervoor dat alle producten met de nodige zorg en ervaring worden ingekocht, geselecteerd en verzonden. Hierdoor zijn wij in staat bij ieder product advies op maat te geven over de kwaliteit, maat en het materiaal. 

 

Bij Vaneckbeenmode.nl is de klant het belangrijkst, als u tevreden bent zijn wij dat ook.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €39,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.