Menu
0
Betrouwbaar en snel verzonden met PostNL
Gratis verzonden vanaf €39,-
7 dagen per week bereikbaar voor advies t/m 21:00
Al ruim 40 jaar ervaring in de beenmode
15Aug2018
Sneakersokken die niet afzakken | Helpt tegen één van de grootste sneaker irritaties

Sneakersokken die niet afzakken | Helpt tegen één van de grootste sneaker irritaties

Door: JeroenReacties: 0

Sneakersokken die niet afzakken

 

Sneakersokken zijn inmiddels onmisbaar geworden, zeker in de zomer! Bij een paar sneakers of als je simpelweg geen zin hebt in hogere sokken.

 

Sneakersokken zijn lage sokken die je kan gebruiken om onopvallend in je sneakers te dragen. De een vindt het fijner en draagt het gehele jaar sneakersokjes en de ander draagt ze alleen tijdens de zomer onder de korte broek of rok.

 

Wat niemand fijn vindt, is afzakkende sneakersokken. Daarom zijn er ook sneakersokken met anti-afzakmaatregelen. Dit kan zijn elastiek rond de wreef in de sok of een siliconen randje bij de hiel.

 

Sneakersokken bij van Eck beenmode

 

Wanneer u opzoek bent naar sneakersokken die niet afzakken kunt u terecht bij Van Eck Beenmode. Van Eck beenmode heeft een diverse collectie van sneakersokken die perfect zijn voor in sneakers en zomerschoenen van verschillende hoogtes. Alle sneakersokken zijn volledig glad en naadloos afgewerkt. De sokken zijn gemaakt van hoogwaardig katoen of bamboe viscose en zijn leverbaar met en zonder badstof zool of voering.

 

In de webshop kunt u verschillende scherp geprijsde sneaker sokken bestellen. De sneakersokken kunnen door zowel mannen, vrouwen en kinderen worden gedragen en zijn in meerde kleuren leverbaar. De sneakersokken kunt u direct in de webshop bestellen en thuis laten bezorgen. De meeste pakketten zijn klein genoeg om door de brievenbus post bezorgd te worden. Hierdoor hoeft u niet thuis te blijven.

 

Heeft u verder nog vragen of advies nodig? Dan kunt u contact met ons opnemen. Het van Eck beenmode team adviseert u graag.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €39,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.