Menu
0
Betrouwbaar en snel verzonden met PostNL
Gratis verzonden vanaf €39,-
7 dagen per week bereikbaar voor advies t/m 21:00
Al ruim 40 jaar ervaring in de beenmode
10Dec2018
Dames, voor welke feestelijke panty gaan we dit jaar?

Dames, voor welke feestelijke panty gaan we dit jaar?

Door: JeroenReacties: 0

Heeft u vragen over onze panty’s? Dan kunt u altijd contactmet ons opnemen! Graag voorzien wij u van deskundig advies.

 

 

Klassieke panty’s

Onder de Classic ones vallen eigenlijk alle neutrale kleuren panty’s, zoals zwart en huidskleur. Maar ook hier valt veel uit te kiezen. Denk aan bijvoorbeeld het verschil tussen mat en glimmend.

 

Het is bij het kiezen van een classic panty belangrijk dat je rekening houdt met de dikte van de panty. Bedenk dus goed van tevoren welke panty past bij uw outfit. Is je outfit als vrij donker? Houdt u panty dan licht en doorschijnend.

 

 

Panty’s met print

Een panty met print is ideaal voor de feestdagen. Door een drukke print in uw panty, wordt uw outfit direct al een stuk feestelijker. Geen tijd om twee jurkjes te scoren voor december? Kies voor twee panty’s met print en niemand zal doorhebben dat u het zelfde jurkje draagt!

 

Heeft uw outfit al een print? Houdt uw panty dan rustig. U kunt dan beter voor een klassieke, zwarte of huidkleurige panty gaan.

 

 

Opvallende panty’s

Wilt u deze kerst écht opvallen? Naast een hele leuke outfit, kan ook een panty hier enorm bij helpen! Van Eck Beenmode heeft diverse panty’s waarmee u sowieso de show steelt!

 

 

Feestelijke panty’s bij Van Eck Beenmode

Alle feestelijke panty’s zijn te vinden in onze webshop. De panty’s zijn direct online te bestellen en kunt u bij u thuis laten bezorgen. Bijna alle panty pakketjes passen door de brievenbus, dus hiervoor hoeft u niet per se thuis te blijven!

 

Heeft u nog andere vragen over panty’s? Of wilt u persoonlijk advies over welke feestelijke panty het beste bij u past? Twijfel dan niet om contactmet ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €39,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.