Menu
0
Betrouwbaar en snel verzonden met PostNL
Gratis verzonden vanaf €39,-
7 dagen per week bereikbaar voor advies t/m 21:00
Al ruim 40 jaar ervaring in de beenmode
14Mei2018
Comfortabele panty | Welke blijft lekker zitten?

Comfortabele panty | Welke blijft lekker zitten?

Door: JeroenReacties: 0

Wilt u weten hoe u een comfortabele panty kunt aanschaffen? Lees dan verder!

 

Wat is de meest comfortabele panty?

Om uit te zoeken waaraan een comfortabele panty voldoet hebben redacteuren van de Volkskrant onderzoek gedaan. In totaal hebben zij acht panty’s onderzocht, in het zwart en van 40 denier. Van de goedkoopste (Zeeman Panty Opaque, €1,75 per stuk) tot en met de duurste (Wolford Comfort Cut €39,- per stuk) en diverse merken ertussenin. De panty’s zijn getest op de pasvorm en het materiaal.

 

De winnaar is de MarcMarcs Comfort panty. Reacties op deze panty zijn: “De mooiste en een van de comfortabelste.” en “Mooi doorschijnend, niet te veel glim, goede pasvorm, alleen wat strak bij de buik. Hij bleef mooi na het wassen.”. De panty heeft een adviesprijs van €8,95 en is daarmee een comfortabele, betaalbare panty voor doordeweeks en het weekend.

 

Bent u benieuwd naar het gehele onderzoek? Dan kunt u deze hier bekijken.

 

MarcMarcs panty kopen bij Van Eck Beenmode

Wanneer u de MarcMarcs Comfort panty wilt aanschaffen, kunt u terecht bij Van Eck Beenmode. De collectie van Van Eck Beenmode is van hoogwaardige kwaliteit en met veel zorg en ervaring samengesteld. De collectie bestaat uit panty’s van MarcMarcs waaronder ook de comfort panty uit het onderzoek. Ook zijn de panty’s bij ons zeer scherp geprijsd!

 

U kunt de panty vinden in onze webshop. De panty is direct online te bestellen en kunt u bij u thuis laten bezorgen. Omdat de meeste pakketten als brievenbus post bezorgd kunnen worden, hoeft u hier niet voor thuis te blijven!

 

Heeft u nog andere vragen over panty’s? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Graag voorzien wij u van deskundig advies.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €39,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.