Menu
0
Betrouwbaar en snel verzonden met PostNL
Gratis verzonden vanaf €39,-
7 dagen per week bereikbaar voor advies t/m 21:00
Al ruim 40 jaar ervaring in de beenmode
28Aug2018
Beste sokken tegen koude voeten | Voor extra warme en droge voeten

Beste sokken tegen koude voeten | Voor extra warme en droge voeten

Door: JeroenReacties: 0

Zoals u misschien al weet wordt de doorbloeding van uw lichaam beïnvloed door warmte en kou. De doorbloedig wordt door de kou trager, hierdoor trekken de bloedvaten in de huid samen. Bij sommige mensen is deze samentrekking zó sterk, dat het de doorbloeding van de voet sterk vermindert. Hierdoor krijgt u dus koude voeten.

 

Merino wollen sokken

 

Gelukkig is er een oplossing tegen kouden voeten: Merino wollen sokken. Deze sokken zijn geweldig voor als u een lange wandeling wilt maken of wanneer u een lange werkdag heeft. Merino wol heeft een fantastische eigenschap: in warme omstandigheden is de wol koud en in koude omstandigheden wordt de wol warm. Hierdoor transpireert u niet tot nauwelijks. De sokken van Merino wol zijn er in veel verschillende soorten: dun, dik, wandel sok, huis sok en nog meer. In het assortiment bij van Eck Beenmode vindt u sokken en kniekousen in de maten 31 tot en met 48 én in verschillende kleuren.

 

Beste sokken tegen koude voeten bij Van Eck Beenmode

 

Bij van Eck Beenmode kunt u terecht voor sokken, panty’s en kousen. U kunt het gehele assortiment bekijken in de webshop. De producten zijn van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. De sokken, panty’s en kousen zijn modebewust en voor mannen, vrouwen en kinderen. Doordat alle producten worden ingekocht en geselecteerd met de nodige zorg zijn wij in staat om u te adviseren over de maat, kwaliteit en het materiaal.

 

Heeft u nog andere vragen over één van onze producten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Graag voorzien wij u van deskundig advies.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €39,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.