Menu
0
Betrouwbaar en snel verzonden met PostNL
Gratis verzonden vanaf €39,-
7 dagen per week bereikbaar voor advies t/m 21:00
Al ruim 40 jaar ervaring in de beenmode
14Feb2019
Antislip sokken tegen uitglijden op gladde vloeren

Antislip sokken tegen uitglijden op gladde vloeren

Door: JeroenReacties: 0

Heeft u vragen over onze antislip sokken? Twijfel dan niet om contactmet ons op te nemen. Wij helpen u graag verder in de zoektocht naar de juiste sok. Wilt u direct al onze antislip sokken bestellen? Ga dan snel naar onze online winkel!

 

Wat zijn antislip sokken en waarvoor heb ik ze nodig?

Om te beginnen zijn antislip sokken, sokken met een extra stugge laag aan de onderkant. Dankzij deze rubberen antislipzool heeft u veel meer grip dan bij normale sokken en zal de kans op uitglijden daarom drastisch afnemen. Wellicht zijn er een aantal gladde plaatsen in uw huis te vinden, denk aan de keukentegels of uw parkettenvloer. U kunt er voor kiezen om deze vloeren te vervangen, maar een goedkopere en makkelijkere manier zijn de antislip sokken! Dankzij deze sokken kunt u met een gerust hart over deze gladde vloeren lopen.

 

Een bijkomend voordeel van de antislip sokken bij Van Eck Beenmode, is dat ze lekker warm zijn! De sokken zijn namelijk volledig gemaakt van badstof. Het hoge katoen gehalte zorgt voor een heerlijk zachte huis sok die niet té warm is!

 

Haal uw antislip sokken bij Van Eck Beenmode

Voor antislip sokken tegen uitglijden op gladde vloeren bent u bij Van Eck Beenmode aan het juiste adres. De antislip sokken zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren, variërend van zwart tot kobalt blauw. Deze sokken zijn speciaal gemaakt om naast warme voeten, niet uit te glijden op gladde vloeren. U kunt de sokken direct online bestellen en bij u thuis laten bezorgen. Doordat de meeste pakketjes van ons door de brievenbus passen, hoeft u er niet per se voor thuis te blijven.

 

Heeft u vragen of bent u op zoek naar deskundig advies over de antislip sokken? Twijfel dan niet om in contact te komen met ons. Wij beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder naar de beste sok om gevaarlijkheden in huis te voorkomen!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €39,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.